کود سیر و پیاز تتاکو مدل VIGOROUS وزن 10 کیلوگرم
کود مخصوص سیر و پیاز با در نظر گرفتن نیاز پیاز و سیر براى عناصر اصلى و ریزمغذى ها تولید شده است. مصرف زیاد کود ازت باعث نرم شدن سوخ و پوسیدگى آن و از طرفى باعث رشد زیاد و دو قلو شدن پیاز مى شود. فسفر در مرحله نشاء و در زمان تشکیل و حجیم شدن سوخ براى پیاز لازم است.
پتاسیم موجود در کود مخصوص سیر و پیاز سبب افزایش مقاومت پیاز در برابر آفات و بیمارى ها شده و مصرف آب توسط گیاه را پایین مى آورد. جلبک دریایى سبب نگهدارى بیشتر آب در خاك، مقاومت گیاه و بهبود ساختار خاك مى شود.
مزایا:افزایش محصول-افزایش بازار پسندى-افزایش طول انباردارى-مقاومت در برابر آفات-عارى بودن از کلر و فاقد خطر نمک زایى در خاك
توصیه:محلول پاشى در هواى خنک صبح و یا عصر انجام شود.
زمان مصرف پیشنهادی :
1- آغاز غده بندى.
2-دو ماه قبل از برداشت.
میزان مصرف پیشنهادی :
3-6 کیلوگرم در هزار لیتر آب در صورت محلول پاشى و 15-10 کیلوگرم در هکتار در سیستم آبیارى
نقد و بررسی وجود ندارد.